Marturiile de botez handmade sunt un trend care inca are cautare

Marturiile de botez handmade sunt un trend care inca are cautare, care inca starneste atentia celor ce isi doresc ca primul eveniment social al copilului lor sa fie cu adevarat remarcabil prin unicitatea micilor detalii care alcatuiesc o imagine de vis. O traditie veche de cateva sute de ani, venita din occident, oferirea de mici atentii invitatilor unor evenimente de astfel de calibru a prins foarte bine si la noi. A prins atat de bine incat spiritul acestora se face din plin simtit, traditia impletindu-se foarte frumos cu modernitatea. Daca la inceputuri marturiile constau in cadouri cu o valoare materiala relativa dar cu una sentimentala de mare patrundere, incet, incet epoca manufacturiera a fost inlocuita progresiv de cea industriala, si marturiile s-au transformat in obiecte identice care nu aveau o istorie a lor proprie. Artizanii timpurilor moderne au reintrodus in oferta lor si acest tip de marturii.marturie botez

Lucrate manual sau cu foarte putine elemente industrializate, marturiile de botez sisse, prin micile imperfectiuni inerente pe care le prezinta au acea nota specifica de originalitate care o are obiectul lucrat manual si totodata vorbeste despre atentia deosebita pe pare gazdele evenimentului o manifesta pentru fiecare invitat care a raspund invitatiei lor. Mici buchete sau saculeti cu plante intens aromatice, figurine cu numele copilului si data botezului sau orice alta forma inchipuita pot fi astfel de marturii. Un aspect pentru multi important, va puteti implica direct in crearea lor, stabilind singuri ce detalii sa eliminati sau ce mai adaugati pentru ca, intr-un final, sa va puneti amprenta personala pe obiectul pe care il veti oferi ca semn de recunostinta.

Alegerea unui model sau a culorilor raman la latitudinea voastra pentru ca un obiect, o marturie, facuta cu propriile maini va va reprezenta mult mai bine stilul decat unul ca multe, foarte multe, altele pe site-ul sisse.ro tel:0378.119.914.